10 Eylül 2016 Cumartesi

YAZ TURŞUSU


Geçen seneden beri yazamadığım bu tarif yakınlarım tarafından beğenildi.Turşunun bir özelliği var yapıyorsunuz ve beklemeden yiyorsunuz.Eğer fazla yaparsanız buzdolabında bekletiniz.Ertesi günlerde lezzetine lezzet katacaktır.


3 adet domates rendesinin içerisine 4 adet yeşil biber ve 4 adet kırmızı biber doğruyorsunuz.Tabiki sarımsaksız olmaz 4 diş sarımsak,1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz ile tatlandırıyorsunuz.Acı seviyorsanız biberlerin acı olanını doğrayınız.Et yemeklerinin yanında harika bir atıştırmalık .Sevdiklerinizle beraber afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder