8 Ekim 2022 Cumartesi

MARMARİS GEZİSİ

 Geçen sene 4 Kasım ‘da gerçekleştirilen gezimizi yazma fırsatım bu gün müş😂

Sevgili komşularımız Şenay Hm ve Fevzi beylerle beraber gittiğimiz yerin otel anlaşmasını sevgili Şenay Hm yaptı.Ben de gezi planını gerçekleştirdim.Beylerde bize eşlik ettiler.

İlk gün sabah 8.30 da yola çıktık.Akyaka’da kahve molası verdik.Çevreyi gezdik.Azmak çayı etrafında yürüyüş yapıp bol bol fotoğraf çektik.Sonra acıkanlar çorba içtiler.







Marmaris’e doğru yola çıktık.Siteler mevkisindeki Otelimize yerleştikten sonra denize indik.
Akşam yemeğimizi oranın meşhur Kirtil lokantasında yedik.Yemekler o kadar lezzetli ki saat 19 .30 bitiyor .





Otelden Marmaris çarşı ve dönüşü bizi çok yordu.Geç vakit oldu.Hemen uykuya geçtik.
Ertesi gün sabah kahvaltısını otelde yaptık.Hemen rota oluşturduk.İçmeler ve Turunç tarafına gittik ama  biz çok üzüldük.Bir kaç ay önce günlerce süren yangın buraları çok kötü yapmıştı.Hala küller denizi kurşuni yapmıştı.







Günün sonunda otelde biraz dinlendikten sonra akşam yemeği için sahilden yürüyerek mekan aradık.Tam isabet çok şık 8(sekiz) logolu ve konseptli mekanı seçtik.Çok lezzetli tavuk menülerinden yedik.









Ertesi gün sabah kahvaltısından sonra Hisarönü,Orhaniye ve Selimiye gezisi planladık.Önce kız kumunda plaj keyfi yaptık.Kasım ayının 6 sında sıcacık denizde yüzdük.Bol bol fotoğraf çektikten sonra yakınlardaki şelaleyi gezdik.Oraya kadar gelen yangın kalıntıları içimizi yaktı 













Yolumuz Selimiye ,kısa fotoğraf molası verdikten sonra akşam yemeği için zar zor bir yer bulduk.Çünki kış sezonuna girilen yerde açık mekan bulmak zor du.
Akşam yemeğimiz de unutulan balık başka masaya geçince biz aç kalktık mekandan.Ama genede enerjimizi düşürmeden sıcak şömine ve bira kalamar la mutluluk yaşadık .








Geç vakit de  Marmaris deki otelimize geçtik.
Ertesi sabah kahvaltıdan sonra otelden ayrıldık.
Marmaris çarşı ve alışveriş sonradan Marina gezisi ve güzel bir balık ziyafetinden sonra 











Bodrum ‘a yola çıkıyoruz.
Başka bir gezide tekrar görüşmek umuduyla 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder