PRATİK KAŞARLI LAVAŞ GÖZLEME
(HAZIRLANMASI VE KIZARTILMASI 10 DAKİKA )
MALZEMELER:
- 4 adet yuvarlak lavaş
- 250 gr taze kaşar dilimleri
- Ketçap
- 1 yk sıvı yağ ( lavaşları kızartmak için )
- kekik
YAPILIŞI
- Lavaşların içerilerine ketçap sürünüz
- İçerilerine kaşar dilimlerini yerleştiriniz.Kekik serpiniz
- İkiye katlayıp yanmaz tavada çok az yağ dökerek arkalı önlü kızartınız.
- AFİYET OLSUN
NOT
Lavaş benim dolabımda her zaman olur.
- Yukarıdaki tarifin içerisine sucuk koyabilirsiniz
- 2 adet beraber, üzerine pizza malzemeleri koyabilirsiniz.( 200 derecelik fırında kaşar eriyene kadar bırakılır)
- Kayserilerin yağlamasını yapabilirsiniz.(lahmacun gibi)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder