29 Mayıs 2014 Perşembe

PRATİK KAŞARLI LAVAŞ GÖZLEME


                                               PRATİK KAŞARLI LAVAŞ GÖZLEME

(HAZIRLANMASI VE KIZARTILMASI 10 DAKİKA )

MALZEMELER:

  • 4 adet yuvarlak lavaş
  • 250 gr taze kaşar dilimleri
  • Ketçap
  • 1 yk sıvı yağ ( lavaşları kızartmak için )
  • kekik
YAPILIŞI
  1.  Lavaşların  içerilerine ketçap sürünüz
  2. İçerilerine kaşar dilimlerini yerleştiriniz.Kekik serpiniz
  3. İkiye katlayıp yanmaz tavada çok az yağ dökerek arkalı önlü kızartınız.
  4. AFİYET OLSUN
NOT
 Lavaş benim dolabımda her zaman olur.
  1. Yukarıdaki tarifin içerisine sucuk koyabilirsiniz
  2. 2 adet beraber, üzerine pizza malzemeleri koyabilirsiniz.( 200 derecelik fırında kaşar eriyene kadar bırakılır)
  3. Kayserilerin yağlamasını yapabilirsiniz.(lahmacun gibi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder