MALZEMELER
- 1 paket kremşanti
- 1 su bardağı soğuk süt
- 1 paket kakaolu bisküvi
- 1 adet muz
- 1 adet armut
- 10 adet vişne
- 3 adet yulaf eriği
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- Çikolatalı sos ( süslemek için )
YAPILIŞI
- Krem şantiyi soğuk sütle beraber mikserle katılaşana kadar çırpınız
- Bisküvileri elle kırdıktan sonra şantiye ekleyiniz
- İçerisine küp şeklinde doğranmış meyveleri ekleyiniz
- Vişnelerin çekirdeklerini çıkarttıktan sonra bütün ekleyiniz
- İçerine hindistan cevizinide ekledikten sonra karıştırınız
- İnce uzun dikdörtgen kabı ıslattıktan sonra streç film yayınız
- İçerisine karışımı doldurduktan sonra streç filmle kapatınız
- Derin dondurucuda 1 gece bekletiniz
PÜF
Servisten 1 saat önce buzluktan alıp alt rafa yerleştiriniz
NOT
Dilimledikten sonra çikolata sosla servis yapınız.AFİYET OLSUN
İçerisine koyduğum vişne ,vişne likörü için kullandığım ve derin dondurucuda sakladıklarımdır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder