Tavayı ısıttıktan sonra içerisine yarım yemek kaşığı yağı alınız.Gözlemeleri arkalı önlü kızartınız.Arzu ederseniz üzerine tereyağı sürünüz.Ispanak ve peynirin muhteşem birlikteliği ve damağınızda bıraktığı tadı harikulade,
AFİYET OLSUN
Ispanakları ince kıyınız.Peynir rendesi ile karıştırıp iç harcı hazırlayınız
Yufkayı tezgaha açınız.Sonra aşağı ve yukarı kısımlarını ortada karşılaştırınız.Orta kısmına iç harcı yayınız
İki kenarını üst üste kapatınızSon görünüm fotoğraftaki gibi olacak.Tavada rahat kızartmanız için ortadan kesip iki parça halinde ayrı kızartınız
MALZEMELER
- 2 yufka
- 1 kase kıyılmış ıspanak
- 3 yemek kaşığı izmir tulumu rendesi ( beyaz peynir veya kaşar da kullanabilirsiniz )
- 3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- tuz ( peynir tuzlu ise eklemeyiniz )
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder