21 Haziran 2017 Çarşamba

FESTO SOS

2 aydır saksida yetiştirdiğim fesleğen leri degerlendirmek lazımdı.Çünkü Bodrum'a giderken saksı taşımak istemiyordum.
Makarna ve omlet lerde bu sosu çok begeniyorum.





MALZEMELER
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çorba kaşığı dolusu çam fıstık
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 7 dal fesleğen
  • Bir tutam deniz tuzu
YAPILIŞI
  1. Malzemeleri mutfak robotunda çekiniz
  2. Sonra bir cam kaba alınız.
  3. Buzdolabında bir hafta bekletebilirsiniz.
  4. Makarna ve salatalar da kullanabilirsiniz.
  5. Afiyet olsun
Not:
Ben Feste soslu patatesli omlet yaparak kullandım.Aynı sosu makarnada daha önce denemistim.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder