Gelincik otu ve taze sarımsak aldığım gibi yabani kuşkonmaza dayanamadım
Hemen eve gelince bol suda gelincik otunu yikadiktan sonra pişirdim.
MALZEMELER
- 1 bağ gelincik otu
- 2 sap taze sarımsak
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- Tuz,karabiber,pul biber
YAPILIŞI
- Yıkanmış suyu süzülen gelincik otunu kabaca doğrayınız
- Tavaya zeytinyağı ve doğranmış taze sarımsakları soteleyiniz.
- Doğranmış gelincikleride ekledikten sonra baharatlarını ekleyiniz. Kapağı kapalı 5 dakika pişiriniz
- Servis tabağına alıp üzerine yoğurt dökünüz.
- Afiyetle bol şifa niyetine yeyiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder