Beraberliğimizin tadını sohbet eşliğinde 1 şişe kırmızı şarap içerek yaptık.Tavuk malzelerini almıştım.Beraber akşam yemek de yedik.Ellerime sağlık oldukça lezzetliydi
MALZEMELER
- 4 adet kemiksiz tavuk kalça
- 1/2 paket mantar çorbası tozu
- 1 adet küçük havuç
- 1 adet orta boy kabak
- 1 su bardağı dolusu kaşar peyniri rendesi
- 1 paket krema
YAPILIŞI
- Fırını 200 dereceye getiriniz
- Orta boy fırın kabına açacak tavuk etlerini yayınız
- Üzerine mantar tozunu serpiniz
- Üzerine kabak rendesini koyup onun uzerinede kabak rendesini seriniz.
- Kremayıda üzerine serpistiriniz
- Fırında 40 dakika pişiriniz.
- Üzerine kaşar peyniri rendesini döküp fırını kapatınız.Sıcak fırında kaşar eriyecektir.
- Yanında arpa şehriyeli pilav ve salata ile birlikte servis yapınız
- Sevdiklerinizle birlikte afiyet olsun
- Yemeğe tuz ve baharat eklemeyiniz.Mantar çorbasının baharatı ve tuzu yeterli olacaktır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder