25 Ocak 2022 Salı

GÖÇEK SEYAHATİ

 Sevgili komşularımızla beraber 2 gece 3 günlük kısa bir tatil yapmak için 20 ekim 2021 çarşamba sabahı 8 30 da Bodrum’dan yola çıktık .

Şenay Hm kalacağımız oteli ayarlamıştı.Fevzi bey Ortakent simitçisinden simitler almıştı.İlk mola yerimiz Dalyan’da kahve molası verdik.1.5 saat dinlendikten sonra fotoğraflar çektik .Kısa bir yol geldik ve Göçek ‘de Likya Resort oteline yerleştik .





Hemen plaj kıyafetlerimizi yanımıza alarak yüzmeye İnlice plajına gittik.Bodrum’un denizinden daha sıcak deniz ve güzel kumsalda dinlendikten sonra Fethiye Belediyesi nin cafesinde otlu peynirli gözleme çay ile patates kızartması eşliğinde bira keyfi yaptık.Güler yüzlü personel ve oldukça uygun fiyatlarrrrr


Otel odasında dinlendikten sonra gece Göçek D Marin ‘de dolaştık.Mağazalardan alış veriş yaptık.Yürüyerek otel ‘e geldik.


Sabah otelde kahvaltıdan sonra Fethiye Çalış Plajında yürüyüş yaptık.Fotoğraf ve kahve molasından sonra Karataş Halk Plajında denize girdik ve kumsal güneş keyfi yaptık 





Akşam Göçek sahilinde akşam yemeğinin ardından ,marinada yürüyüş ve alış veriş yaptık.Sonra otel odasında güzel günün tatlı yorgunluğunu uyuyarak giderdik.


Ertesi sabah kahvaltıdan sonra otelden ayrıldık.Yol üzerinde Dalaman ‘dan içeriye girerek İz tuzu plajına geldik.Muhteşem kumsal ‘da yüzdük ve yürüyüş yaptık.Bu arada ormandan geçerken her 1 km de su dolu bidonları gördük.2 ay önce Köyceğiz,Marmaris ve Bodrum orman yangınları sonrası alınan önlemlerdi.

Öğleden sonra tekrar arabalara bindik.Dalyan ‘a geldik.Çay molasından sonra Köyceğiz ‘e geldik.Muhteşem balık çorbası kaşarlı mantar ,çökertme kebabı,kuzu pirzola ve saç kavurma yanında bira 🍺 ile akşam yemeği yedikten sonra 



2 saatlik yolculuktan sonra Bodrum ‘a geldik.2 gece 3 günlük seyahatimiz çok güzel gelmişti bize ve komşularımıza,
Sonraki seyahatimizde görüşmek üzere👋



4 yorum:

  1. Çok keyifli bir geziydi. 2022 yılında da yeni gezilerde beraber olmak dileği ile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asım ‘cığım Evet komşularımızla birlikte tekrar beraber olmak güzel olacaktır🙏

      Sil
  2. Harika yazmissiniz tsk.ler Semihal hn.okurken tekrar yaşadim. Baharda yapacağimiz yeni seyahatlerde bulusmak dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenay Hm çok teşekkür ederim.Tekrar beraber güzel gezilerde buluşmak ümidiyle 😍

      Sil